Ansambel Curly Strings sõidab külast külla

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeva Talsi meelest toob külades esinemine eriliselt sooja tunde südamesse.
Eeva Talsi meelest toob külades esinemine eriliselt sooja tunde südamesse. Foto: Eero Vabamägi

Ansambel Curly Strings jõuab täna, 4. augustil oma kontserdituuriga Tartumaal Peipsi ääres asuvasse Ranna puhkebaasi. Kuid mitte puhkama, vaid ikka laulma ja pilli mängima.

Curly Strings alustas 15. juulil kontserdisarja Eesti külades, et tähistada Eesti Vabariigi 100. aastapäeva ja bändiliikmete 30. sünnipäevi. Seepärast on ka 2. septembrini kestval tuuril kavas 30 kontserti.

«Ootame väga kohtumist iga küla ja selle inimestega,» ütles ansambli solist Eeva Talsi. «Meie bändi olemus on suuresti akustiline ning just sellistes väiksemates kohtades esinemine toob eriliselt sooja tunde südamesse.»

Ansambel valis küladesse mineku kindla sihiga, sest need ei ole tõmbekeskused ning tavapärastel ringreisidel sellistesse paikadesse ei satuta. Soov oli jõuda juubelimeeleoluga ka just nendesse kohtadesse ja kohalike elanike juurde.

«Usume, et kõigis külades võib iga inimene leida midagi erilist: ammuse lapsepõlve kodukandi, tulevase unistuste maamaja asukoha, suurepärase loodusest ümbritsetud puhkusepaiga või lihtsalt mõnusa muusikaelamuse,» ütles ansambli kitarrist ja tuuri peakorraldaja Jaan Jaago.

Ranna külas algab kontsert täna, 4. augustil kell 18. 7. augustil on Curly Strings Jõgevamaal Sadala külas, 8. augustil Tartumaal Aakre külas, 9. augustil Valgamaal Lüllemäe külas ja 10. augustil Tartumaal Rahinge külas. Tuuri lõpus on 1. septembril Ollepa küla Järvamaal ja 2. septembril Kuusalu küla Harjumaal.

Laulab ja mängib ansambel Curly Strings.
Laulab ja mängib ansambel Curly Strings. Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles