Käopesa perekodu jalgpallitiim tõi Poolast auhinnariiulile lisa

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ragnar Kekkonen

Tartu Käopesa perekodu kuueliikmeline jalgpallivõistkond naases Poolast rahvusvaheliselt lastekodu lastele mõeldud jalgpalliturniirilt nelja karikaga.

Kolm päeva Varssavis väldanud turniiril pärjati Eestit esindanud Käopesa perekodu jalgpallivõistkond fair play ehk ausa mängu tiitliga. Samuti sai Käopesa võistkond auhinna osalemise eest ning turniiri noorima mängija ja võistkonna karikad.

Käopesa perekodu jalgpallivõistkond tõi koju neli karikat.
Käopesa perekodu jalgpallivõistkond tõi koju neli karikat. Foto: Ragnar Kekkonen

Paraku jäi alagrupiturniir Käopesa lastele Poola võistlustel laeks, kuid laste juhendaja, perevanem Anne Mätlik sõnas juba enne turniiri, et ta ei pane laste õlule kohustust iga hinna eest mäng võita.

Eesti saatkond Poolas võttis nõuks viia turniiril osalenud ja auhinnad saanud Käopesa lapsed loomaaeda. Lapsi Poola sõidutanud Käopesa perekodu nõukogu liige Ragnar Kekkonen sõnas, et saatkond võttis nendega ise ühendust ning pakkus säärase võimaluse välja.

Varssavis toimunud turniir on Euroopas ainulaadne, kuna säärast vaid lastekodu lastele mõeldud turniiri mujal ei korraldata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles