Uue plaadiga maha saanud Alen Veziko laulab-mängib Hansa hoovis

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulab Alen Veziko.
Laulab Alen Veziko. Foto: Toni Läänsalu

Tartlasest laulja ja laululooja Alen Veziko alustas juuli algul Tallinna teletornis kontserttuuri «Nüüd on nii», mis on teda viinud paljudesse kohtadesse üle Eesti. Täna õhtul esineb ta Tartu Hansa hoovis.

Alen Vezikol on kontserttuuril kaasas 5. juulil ilmunud CD «Nüüd on nii». Plaadil kõlavad lood, mis kuuluvad tema loomingu paremikku, ning kaks varem salvestamata ja avaldamata laulu. Kõik need on saanud uue, kontserdiliku kõla, milles ei ole liigseid heliefekte.

CD «Nüüd on nii».
CD «Nüüd on nii». Foto: Repro

«Viimased kolm-neli aastat pole ma väga palju kontserte suvel andnud,» ütles muusik. «Sellist täispikka kontsertsarja teen üle mitme aasta.»

Kontserte on 5. juulist 9. augustini kokku 21. «Kuna ma olen elus palju esinenud, siis olen valinud nüüd selliseid kohti, mis mulle meeldivad,» ütles ta. «Kõik ei mahtunud kahjuks nimekirja. Valisin kohad, kus ma olen varem käinud ja mis on mulle väga meeldinud, kus mulle tundub, et mind oodatakse.»

Kontsert Hansa hoovis algab täna, 5. augustil kell 19. Kolm viimast esinemiskohta on 7. augustil Kernu mõis, 8. augustil Pajusi mõis ja 9. augustil Vihula mõis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles