Tartu ülikooli akadeemiline spordiklubi tuli Jeruusalemma spordivõistluselt kullaga tagasi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Kutman.
Marit Kutman. Foto: Sport.ut.ee

International Children’s Games Jeruusalemmas lõppes Tartu delegatsioonile edukalt. Tartu ülikooli akadeemilisest spordiklubist kuulusid linna esindusse Marit Kutman, Grette-Ly Mäesalu ja Karl-August Kalamees

Tüdrukute 100 meetri jooksu A-finaali pääses nii Marit Kutman kui ka Grette-ly Mäesalu. Tugevas konkurentsis õnnestus Kutmanil Leedu vastane, kes eelnevates voorudes oli püsivalt kiirem olnud, murda ning võita Tartu tiimile esimene kuldmedal. Kuld tuli ajaga 12,06, mis on Kutmani isiklik rekord ja ka Eesti rekordist parem aeg. Kahjuks oli aga tuule tugevus 2,3 m/s, mistõttu ametliku rekordina tulemus arvesse ei lähe. Kõva jooksu tegi ka Grette-ly Mäesalu, saavutades ajaga 12,54 neljanda koha. Mäesalule oli see samuti isiklik rekord ja ta kaotas kolmanda koha lõpuks vaid 8 sajandikuga.

Karl August Kalamees jooksis 400 m A-finaalis. Ta saavutas 4. koha, kolmandast kohast jäi teda lahutama vaid 16 sajandikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles