Turuhoone letid tühjenevad ja kauplejad kurdavad kõrge rendi üle (2)

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaal tegutseva OÜ Moromõisa müüja Liidia Richter tunnistas, et kaupmeestel on turuhoones suvekuudel keeruline ellu jääda.
Põlvamaal tegutseva OÜ Moromõisa müüja Liidia Richter tunnistas, et kaupmeestel on turuhoones suvekuudel keeruline ellu jääda. Foto: Kristjan Teedema

Tartu turuhoones haigutas möödunud nädala lõpus tühjus kümmekonna leti taga. Muist kauplejaid on seal oma müügikohast loobunud kalli rendi pärast. Rent läks kallimaks eelmise aasta oktoobrist, kui turuhoone pärast remonti uuesti avati.

Laia valikut aiakaupa pakkuv Liidia Richter (63) rendib turuhoones veidi suuremat müügipinda kui väiksemad kauplejad ning peab selle eest maksma ligi 800 eurot kuus. «Elame siin praegu vanast rasvast selle lootusega, et ehk läheb paremaks,» ütles Richter. Ta tunnistas, et praegu töötab tema Põlva vallas tegutsev ettevõte OÜ Moromõisa kahjumiga. «Kaua see asi ei saa kesta, kui nii jääbki,» märkis Richter.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles