Florida mees kiidab Trumpi ja laidab Harley-Davidsoni

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukaaslased Kristiina Nurk ja Jeremy Jimenez elavad Floridas, kuid veedavad puhkuse Eestis, kus alati käivad ka motokokkutulekul Jõgevatreff.
Elukaaslased Kristiina Nurk ja Jeremy Jimenez elavad Floridas, kuid veedavad puhkuse Eestis, kus alati käivad ka motokokkutulekul Jõgevatreff. Foto: Eili Arula

Jõgevamaal Kuremaal eile lõppenud motokokkutulekul Jõgevatreff osales tuhandete tsiklijuhtide seas neljandat korda ka Ameerika Ühendriikides Floridas elav Jeremy Jimenez, kellel tekkis huvi tsiklisõidu ja Jõgevatrefi vastu tänu eestlannast elukaaslasele Kristiina Nurgale.

USAs elavad ja töötavad Jimenez ja Nurk veedavad kaks suvekuud aastas Eestis. Üheks kohustuslikuks ning samas ka üheks meeldivamaks osaks nende Eestis oleku ajal on kujunenud motokokkutulekul Jõgevatreff osalemine. «Tegelikult oli Kristiina üks sõber see peasüüdlane, kelle motohuvi ka meid nakatas,» sõnas Jimenez, kes sõidab Eestis BMW tsikliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles