Galerii: Tuletorni kontserdid tõid Peipsi veerele džässi ja bluusi

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel peeti Rannapungerja tuletorni lähistel üheksandat korda minifestivali Tuletorni kontsert. Kahe päeva jooksul astus üles üheksa muusikalist koosseisu.

Festivali avas reedel traditsiooniliselt Avinurme puhkpilliorkester, millele järgnes Tanel Padar Blues Band. Esimesel päeval esinesid ka Pääru Oja ja Indrek Kruusimaa. Õhtule pani tempokate tantsurütmidega punkti Gerli Padar & The Moon.

Laupäeva hommikul said soovijad läbi teha 7,5-kilomeetrise kanuumatka Rannapungerja jõel. Kell 17 andis sumeda kontserdi Stig Rästa. Nele-Liis Vaiksoo ja Olav Ehala kandsid ette vanad publikulemmikud, nende seas ka «Öölapse», kus Vaiksoo duetipartneriks sai noormees publiku seast, kes selleks ise häälekalt soovi avaldas. 

Malbesse suveõhtusse tõid rokki ja punki Põhja Konn ja Velikije Luki. Festivali lõpetas tantsumuusikaansambel Regatt, mis kogu rahva lava ette tõi. 

Festivali korraldaja Pille Lukin-Kanguri sõnul jäi korraldustiim kontsertõhtutega rahule ja rahvast oli rohkelt. «Arvestades, kui palju asju samal ajal toimub, oleme väga rõõmsad. Publikut oli üle ootuste palju,» ütles Lukin-Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles