Do judokad tõid Soomest kümme medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judo
Judo Foto: Lauri Kulpsoo

Tamperes toimunud judovõistlusel Eden Shiai oli kokku üle 300 osaleja. Traditsiooniliselt osalesid võistlusel ka Do kasvandikud ning võitlesid endale välja 10 medalit, neist 3 kuldset.

Edukaimaks osutus Joonatan Kaldmaa kahe kullaga. Joonatan seljatas kõik vastased kindlalt nii oma vanuseklassis, kui endast aasta-kaks vanemate seas (-30 kg). Kulla ja pronksi sai endale kaela riputada Eesti noortekoondise kandidaat Mattias Kuusik kehakaalus -81 kg. Oma vanuseklassis saavutas Mattias esikoha, kuid täiskasvanute arvestus kaotas ta kohtunike eksimuse tõttu napilt väljapääsus finaali ning pidi leppima kolmanda kohaga.

Tublilt maadles Alina Tsvetkova -32 kg, kes saavutas nii enda vanuste kui aasta vanemate seas teise koha. Hõbeda võitles välja veel Siim Kalmus -30 kg, kes võitles finaalis trennikaaslase Joonatan Kaldmaa vastu.

Pronksikohtadele tulid veel Henry Noorsalu (-30kg) kahes vanuseklassis ja Oskar Kõrgvee (-42 kg) oma vanuseklassis.

Võistlustulle astuvad Do judokad taas novembri kolmandal nädalavahetusel toimuval K. Keeraku nimelisel laste judopäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles