Pere Leib alustas Schenkeri liigat kindla võiduga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib.
Tartu Pere Leib. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel alanud Schkenkeri liiga algas Pere Leiva jaoks kohtumisega võõrsil Valio Võru VK vastu. Kohtumine kulges üsnagi ühepoolseks ning tartlased võõrustajatele suurt sõnaõigust ei jätnud, võites kohtumise 3:0.

Pere Leib oli vastasest üle igas elemendis ning võrukatele anti geimis ainult 14, 16 ja 23 punkti. Totaalselt ebaõnnestus eelmisel hooajal tartlaste rivistusse kuulunud Rauno Tamme etteaste, kes suutis tuua vaid 2 punkti.


Pere Leiva poole pealt tegid korraliku etteaste kõik väljakul käinud mehed, kuid õigema pildi mänguvormist annab siiski järgmine kohtumine pühapäeval Tallinna Selveriga. Tartlaste edukaim oli täna 12 (+6) punkti kogunud Valerijs Lomakins.


Teistes nädalavahetuse mängudes näitas head minekut TTÜ, kes kogenud Pavel Kruzajevi toel võttis kaks väärtusliku võitu, tõustes sellega liiga liidriks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles