Kuidas me endal kingad jalast tantsisime ehk «Vaikust, võte!»

Elerin Eelmäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejaskond tantsis peorüüs esinduses hilise öötunnini.
Näitlejaskond tantsis peorüüs esinduses hilise öötunnini. Foto: Mihkel Uba

Sügisel esilinastub Kanal 2 ekraanil komöödiaseriaal «Alo», mille võtted Tartus Aasta Auto esinduses lõppesid sel nädalal. Sõiduauto reklaamklippidest välja kasvanud näitlejate ja autorite ühisloomena valmiv projekt paistab silma uudsuse ja eksklusiivse meeskonnaga. Peaosa täidab Tõnis Niinemets, teiste seas teevad kaasa vennad Priit ja Märt Pius, Priit Võigemast ja Peeter Volkonski.

Huvist selle tippnäitlejatest kihava sarifilmi vastu tekkis mul ka plaan ise taustajõuna kaasa lüüa. Mõeldud – tehtud. «Alo» taustanäitlejate eest vastutav produtsent Birgit Kermas oli rõõmuga nõus. Ta palus mul võttepäevaks selga panna pidulikud riided ja haarata endaga kaasa mõni noormees.

Niisiis seadsimegi kolleegi Siim Kamsiga ühel kuumal suvepäeval kella ühe paiku sammud Aasta Auto esinduse poole, mina mustvalges kleidikeses ja tema sinises ülikonnas. Teadsime, et veedame ülejäänud päeva näideldes (või vähemalt seda üritades).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles