Sulgpallur Kristin Kuuba pääses MK-etapil mõlemasse veerandfinaali

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba.
Kristin Kuuba. Foto: Margus Ansu

Venemaal Vladivostokis toimuval 75 000 dollari suuruse auhinnafondiga sulgpalli maailmakarikaetapil on Tartu Triitoni klubi sportlane Kristin Kuuba jõudnud veerandfinaali nii naiste üksikmängus kui ka paarismängus koos klubikaaslase Kati-Kreet Marraniga.

Üksikmängu esimeses ringis alistas Kristin Kuuba India mängija Vaidehi Choudhari 21:13, 21:15 ning Kati-Kreet Marran venelanna Elizaveta Tarasova 21:16, 22:20.

Kaheksandikfinaalis kohtusid eestlanna omavahel. Maailma edetabelis 80. kohal asuv Kuuba, kes oli mängu eel favoriit, saigi edetabelis 150. kohal paikneva Marrani üle kindla võidu – 21:7, 21:12.

Kuuba vastane veerandfinaalis on turniiril neljanda paigutusega ja maailma edetabelis 70. kohal olev Yvonne Li Saksamaalt.

Naiste paarismängus olid Kuuba ja Marrani vastased kaheksandikfinaalis korealannad Ji Hye Lee ja Sang Eun. Tartu paar võitis tasavägise mängu 21:15, 16:21, 21:18.

Veerandfinaalis mängitakse Jaapani paariga Chisato Hoshi – Kie Nakanishi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles