Tartu restoranikuningas korraldab järjekordse heategevusliku tenniseturniiri

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Ostrat.
Joel Ostrat. Foto: Kristjan Teedema

Rohkem kui sada tennisisti asuvad sel reedel ja laupäeval trotsima Tartus valitsevat leitsakut, et selgitada Tähtvere väljakutel parimad paarismängijad Maitseelamuste Summer Cup tenniseturniiril.

Turniiri algatas nelja aasta eest Tartu restoraniguru Joel Ostrat ning seekordne turniir on järjekorras kaheksas. Lisaks suvisele turniirile mängitakse talvel ka jõuluturniiri.

Turniiri peetakse kahes tugevusgrupis ehk tipud madistavad omavahel ja harrastajad omavahel. Tippude turniir on mõeldud meespaaridele ning sellest võtab osa 15 paari, harrastajate jõuproovil osalevad segapaarid ja neid on turniirile registreerunud 40.

Joel Ostrat rõhutab, et turniiril on alati olnud ka heategevuslik mõõde, nimelt on algusest peale kogutud annetusi Tartu toidupangale. Turniiri eripäraks on ka see, et suurt rõhku pannakse meelelahutuslikule poolele, samuti hoolitsetakse selle eest, et kõigi osalejate (ning mõistagi ka pealtvaatajate) kõhud oleks võistluspäevade ajal korralikult head-paremat täis.

Kas Ostrat ka ise tänavusel turniiril osaleb, pole veel selge, nimelt otsustas tema paariline kehva vormi vabanduseks tuues mängimisest loobuda. Kui aga mõni mängija peaks paariliseta olema, võib Ostrat siiski ka ise reketi kätte võtta. Senistel turniiridel on ta parimal juhul jõudnud läbi lohutusringi poolfinaali.

Kumb pakub mehele aga suuremat naudingut - kas maitsva roa valmistamine või raske tennisemäng? Ostrat märkis, et keeruline on üht teisele eelistada, ning ühe tõeliselt maitsva roa valmistamine on samaväärne nauding kui tugeva paarilisega mängu võitmine.

Tähtvere tennisekeskuse kuuel väljakul läheb mänguks reedel kell 11, finaalid algavad laupäeva õhtul orienteeruvalt kella kuue-seitsme paiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles