Jaan Tõnissoni majas müüakse kahetoalist korterit (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnissoni maja, kuhu saab osta kahetoalise korteri.
Tõnissoni maja, kuhu saab osta kahetoalise korteri. Foto: KV.EE

Anna Haava tänaval müüakse Jaan Tõnissoni majas kahetoalist korterit. Kõnealuses majas elas ligi 40 aastat poliitik ja Postimehe kunagine omanik Jaan Tõnisson. 

43,3-ruutmeetrise kahetoalise korteri eest küsitakse 76 250 eurot. 

Hoone vundament on maakividest ja keraamilistest tellistest. Esimese ja teise korruse seinad on püstpalkidest, välisviimistlusel on kasutatud krohvi. Katusekonstruktsioonid on puidust, katusekatteks valtsplekk. Vahelaed on puidust. 

Esimese korruse põrandad on valatud raudbetoonist, millele on ehitatatud puitpõrand ja katteks on paigaldatud laudparkett. Katus on kaetud käsitsi valtsitud tsinkplekk-kattega. 

Arhitektuursel projekteerimisel kasutati hoone ajaloolise väärtuse säililitamiseks ja nüüdisaegse mugavuse pakkumiseks parimaid materjale. Seinad ja lagi on krohvist. Trepp on puidust ja värvitud. Piirdeliistud on samuti puidust, põrandaliistud on aga ajaloolise sugemetega. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles