Triatloni puudulik teavitustöö ajas tartlased marru (4)

Siim Kams
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus neli päeva kestnud Euroopa triatlonimeistrivõistluste tõttu oli pea terve südalinna liiklus häiritud. Näiiteks Baeri tänav oli suletud, kui naiste eliitklassi triatleedid seal kihutasid.
Tartus neli päeva kestnud Euroopa triatlonimeistrivõistluste tõttu oli pea terve südalinna liiklus häiritud. Näiiteks Baeri tänav oli suletud, kui naiste eliitklassi triatleedid seal kihutasid. Foto: Kristjan Teedema

Triatloni Euroopa meistrivõistlused tõid ülikoolilinnas läinud neljapäevast pühapäevani kaasa hulga liiklusmuudatusi, millest andsid teada nii linna koduleht kui ka Tartu Postimees. Paraku aga ei jõudnud saadetud infokirjad ees ootavatest muudatustest osa tartlaste postkasti ning teadmatusse jäänud linlastes tekitas uus olukord pahameelt.

Suhtlusvõrgustikus Facebook on pühapäevast saadik käinud elav arutelu Euroopa triatlonimeistrivõistluste liiklusmuudatuste üle. Arvamusi on väljendatud ka pehmelt öeldes trükimusta mittekannatavas keeles. Supilinna Facebooki grupis on algatatud kaks põhilist teemat: ebaõnnestunud teavitus ja ürituse vajadus.

Seinast seina arvamusi

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles