Traagilised arvud: seitsme kuuga on liikluses hukkunud rohkem inimesi kui mullu kokku (1)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõni päev tagasi Tartu vallas Kobratu külas juhtunud liiklussurmas võib tõenäoliselt süüdistada autorooli istumist alkoholijoobes. Ka auto tagaistmel oli näha õllepurke. 
Mõni päev tagasi Tartu vallas Kobratu külas juhtunud liiklussurmas võib tõenäoliselt süüdistada autorooli istumist alkoholijoobes. Ka auto tagaistmel oli näha õllepurke. Foto: Kristjan Teedema

Tartumaal juhtus möödunud pühapäeval kaks ränka liiklusõnnetust. Esimeses sai surma 57-aastane mees, kelle auto sõitis kraavi ja rullus üle katuse. Teine õnnetus oli eelmise sarnane: kraavi sõitnud ja üle katuse rullunud autost paiskus välja 46-aastane mees ja hukkus. Need õnnetused olid ühesugused sellegi poolest, et varem joobes juhtimise eest karistatud inimesed sattusid õnnetusse ning maksid selle eest eluga.

Tänavu on Tartumaal liiklusõnnetustes elu kaotanud üheksa inimest. Mullu hukkus maakonnas terve aasta peale seitse inimest. Ka Jõgevamaa statistika pole parem: sel aastal on liikluses surma saanud neli inimest, mullu 12 kuu peale kokku hukkus naabermaakonnas liikluses vaid üks inimene.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles