Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Pool tuhat tudengit tuleb piiri tagant Tartusse õppima

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Mullu sügisel asus Tartu ülikoolis tudeerima 517 välistudengit, nende hulgas ka türklane Melis N. Akbulut (vasakult), grusiin Eva Phajishvili, eestlane Henry Konno, tšehh Adam Novak, samuti grusiin Tamara Kvartskhava, ameeriklane Jay Zamiska ja iraanlane Anirhossein Biani Lukas Goetz.
Mullu sügisel asus Tartu ülikoolis tudeerima 517 välistudengit, nende hulgas ka türklane Melis N. Akbulut (vasakult), grusiin Eva Phajishvili, eestlane Henry Konno, tšehh Adam Novak, samuti grusiin Tamara Kvartskhava, ameeriklane Jay Zamiska ja iraanlane Anirhossein Biani Lukas Goetz. Foto: Margus Ansu

Sügisel alustab Tartu ülikoolis õpinguid üle poole tuhande välistudengi. Koos vaid semestriks tu- deerima tulevate külalisüliõpilaste ning Eesti maaülikoolis õpinguid alustavate välismaalastega ulatub piiri tagant tulevate tudengite hulk tuhandeni.

Tartu ülikoolis on tänavu menukaim rahvusvaheline õppekava loodusteadused ja tehnoloogia. Ingliskeelsetest erialadest on veel eelistatud informaatika, tarkvaratehnika, majandus, innovatsiooni ja tehnoloogia juhtimine, rahvusvahelised suhted ja religiooniuuringud.

Tagasi üles