Rally Estonial autorattaga pihta saanud väike poiss on tagasi kodus

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusse sattunud auto.
Õnnetusse sattunud auto. Foto: Twitter.com/fakingoosom1

Üle-eelmisel nädalavahetusel Lõuna-Eesti teedel toimunud suurel Rally Estonial juhtus seitsmendal kiiruskatsel ehmatav intsident, kui ühel võistlusautol tuli pidurdamisel tehnilise rikke tõttu alt ära ratas ja veeres sadakond meetrit eemal olnud pealtvaatamisalasse. Õnnetuseks sai rattaga pihta alas olnud laps, kes toimetati haiglasse kontrolli.

Rally Estonia korraldajad annavad nüüd oma Facebooki lehel teada, et rattaga pihta saanud Rasmus on kodus ja mängib sõpradega ning taastub õnnetusest. 

Postitus täismahus:

14. juulil juhtus Shell Helix Rally Estonial midagi sellist, mida on keeruline ette näha. Ühel võistlusautol tuli pidurdamisel tehnilise rikke tõttu alt ära ratas ja see veeres sadakond meetrit eemal olnud pealtvaatamisalasse. Õnnetuseks sai rattaga pihta alas olnud laps, kes kohapealt toimetati haiglasse kontrolli ja jäeti mõneks päevaks arstide järelvalve alla.

Tänaseks saame öelda, et väike Rasmus on pere juures kodus ja mängib sõpradega ning taastub õnnetusest.

Rasmus koos perega soovib edasi anda tänusõnad inimestele ja asutustele, kes võib-olla ise ei saagi aru, kui olulised on nende teod olnud. Esmalt suured tänud õnnetuspaigal pealtvaatajatena olnud kiirabi- ja päästetöötajatele, kes koheselt andsid esmaabi ja võtsid olukorra oma kontrolli alla kuni kiirabibrigaadi saabumiseni. Inimesed, kes kohapeal andsid vihmavarju ja jääd, hea inimene, kes võttis kohapealt üles Rasmuse mütsi ja hoolitses selle eest, et poiss selle kätte saaks. Väike asi aga väikesele inimesele väga oluline. Tänud naisterahvastele, kes hoidsid kohapeal peale õnnetust Rasmuse vendi. Aitäh korraldajatele, kes sõidutasid emaga kaasas olnud õe pere nende autoni parklas.

Kiirabibrigaad, erakorralise meditsiini osakonna ja haigla töötajad, väga professionaalne suhtumine kõigesse, ralliauto meeskond, kes kõige selle pärast, mis juhtus, südant valutas, Rally Estonia korraldajad, kes olid pidevalt ühenduses perekonnaga, aitäh, see kõik tähendas väga palju!

Kogu perekonna poolt suur tänu kõigile, kes kas otse või mõttes häid soove saatsid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles