Supermoto Eesti meister läheb sügisel kooli

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tunamullu sügisel proovis nüüd seitsmeaastane Martha Koort esimest korda tsikliga sõita. Sellest sai alguse suur kirg kiiruse vastu.

Mullu sõitis Koort oma 50-kuupmeetrise krossimootorrattaga juba terve hooaja supermotot, kus tähtis on kiirus. Tänavu on ta osalenud mitmel võistlusel. Mais võitis Martha Koort Eesti supermotomeistrivõistlustel laste arvestuses ehk koos teiste tüdrukute-poistega kihutades esikoha.

Suur osa seitsmeaastaseid tüdrukuid ja poisse mõtlevad juba eesootavale sügisele, sest kätte on jõudnud aeg, et minna kooli. Aga Martha Koort keskendub hoopis sellele, kuidas oma tsikli sidur paremini tööle saada, sest möödunud nädalavahetusel toimunud võistlustel ta pjedestaalile ei tõusnud. Lange kardirajal treeniv tüdrukutirts tegeleb juba teist aastat supermotoga ning natuke ka motokrossiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles