Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Raatuse kool sai kasutusloa

Raatuse kooli aatrium. FOTO: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus väljastas tänasel istungil kasutusload laiendatud ja ümberehitatud Raatuse koolile ja selle juurde rajatud spordiväljakule.

Kogu koolihoone ja selle ümbrus on põhjalikult uuendatud. Kahel esimesel korrusel on klassiruumid 1.–3. klasside õpilastele, kolmandale ja neljandale korrusele on 4.–9. klasside õpilastele kujundatud avatud õppemaastikuga kooliruumid, kus voldikseinad võimaldavad muuta ruumide suurusi.

Aulale ehitati laiendusena 75-kohaline auditoorium, mida saab kasutada koos aulaga või eraldi ruumina. Ligi 200 ruutmeeri suurusesse vahekorpuse laiendusse ehitati avar aatrium.

Kooli spordiväljakule rajati kunstmurukattega jalgpalliväljak, palliplatsid ja jooksurada.

Renoveeritud Raatuse kool avab uksed uue õppeaasta alguses. Praegu on käsil ruumide sisustamine.

Tagasi üles
Back