Välisministeeriumi 30 000-kroonine stipendium läheb Tartu Ülikooli tudengile

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti, Euroopa Liidu ja NATO lipud välisministeeriumi ees.
Eesti, Euroopa Liidu ja NATO lipud välisministeeriumi ees. Foto: Peeter Langovits

Välisministeeriumi 30 000-kroonine stipendium selleks õppeaastaks antakse homme üle Tartu Ülikooli rahvusvaheliste suhete eriala magistrant Rahel Johansonile.

Stipendiumi eesmärgiks on magistriõppes õppiva üliõpilase toetamine tingimusega, et magistriõpingute lõpetamisel asub konkursi võitja välisministeeriumi ettepaneku saamisel ministeeriumi teenistusse vähemalt kolmeks aastaks, teatas välisministeerium.

Stipendiumile said kandideerida kõik Eesti riiklike kõrgkoolide magistrandid, kes õpivad või kirjutavad magistritöö rahvusvaheliste suhete, politoloogia või rahvusvahelise õiguse valdkonnas.

Välisministeerium annab ühekordset stipendiumi välja viiendat aastat ning selle eesmärgiks on toetada politoloogia, rahvusvaheliste suhete või rahvusvahelise õiguse magistriõppes õppivat üliõpilast, ütles välisministeeriumi pressiesindaja Helen Rits Postimees.ee'le.

2004/2005 õppeaastaks määras välisministeerium kaks 25 000 krooni suurust stipendiumi Tartu Ülikooli politoloogia eriala magistrantidele Renna Untile ning Tarmo Selistele. Renna Unt töötab praegu välisministeeriumi pressi- ja infoosakonnas.

2005/2006 õppeaastaks määras välisministeerium 30 000 krooni suuruse stipendiumi Tartu Ülikooli avaliku halduse magistrandile Tatjana Doroškole.

2006/2007 õppeaastaks määras välisministeerium 30 000 krooni suuruse stipendiumi Tartu Ülikooli rahvusvaheliste suhete magistrandile Marje Pihlakule, kes praegu töötab välisministeeriumi arengukoostöö osakonnas.

2007/2008 õppeaastaks määras välisministeerium 30 000 krooni suuruse stipendiumi Tartu Ülikooli rahvusvaheliste suhete magistrandile Liisa-Riin Staldele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles