Endine Alatskivi lossiproua pakub jääkeldris kohalikke maitsenaudinguid

Külli Must pakub maitsmiseks rabarberi vahuveini angervaksa ja maasikaga, mis kannab nime «Preilna suveunistus».

FOTO: Kristjan Teedema

Neliteist aastat Alatskivi lossis vägesid juhatanud ning sellele Peipsiveere pärlile uue hingamise andnud Külli Must otsustas mullu ameti maha panna. Endine lossiproua ei jäänud aga niisama istuma, vaid otsustas kätt proovida ettevõtluses, et endale ja teistele tõestada: ka maal on võimalik töötada ja ära elada.

Tellijale

Alatskivi lossile uue hingamise andnud Külli Must on rajanud vanasse jääkeldrisse mõisamaitsete kodu, kus toidunautlejatele pakutakse kohalikke maitseelamusi. Proovida (ja soovi korral kaasa osta) saab käsitööveine, kuulsat põdrakanepist tehtud Ivan-tšaid ning erinevaid Peipsiveere toidusveniire.

Tagasi üles