Maasturi juht sõitis teelt välja ja sattus haiglasse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Eeva Kaun

Täna hommikul sai häirekeskus teate, et Tartu vallas Tabivere-Uhmardu tee seitsmendal kilomeetril on juhtunud raske liiklusõnnetus.

Esialgsetel andmetel kaotas seal Jeep Grand Cherokee juht, 54-aastane mees enne kurvi masina üle kontrolli ning auto paiskus teelt välja kraavi. Ilmselt kukkus turvavööga kinnitamata juht katuseluugi kaudu välja. Mees leiti autost eemal maas teadvuseta lebamas ja ta viidi raskes seisundis haiglasse. Ta oli autos üksinda.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk märkis, et politsei on sama juhi tabanud korduvalt mootorsõiduki roolist purjuspäi. «Kas ka selle avarii põhjuseid võib otsida ebaselgest peast või oli mees kaine, seda selgitatakse ekspertiisis,“ märkis ta. Operatiivjuht lisas, et hoolimata meedikute pingutustest võib turvavöö kinnitamata jätmine nõuda mehe elu. «Ta vigastused on eluohtlikud, autost väljapaiskumist ja raskemaid tagajärgi saanuks turvavööd kasutades selgelt vältida,» toonitas politseinik ning avaldas lootust, et ehk õnnestub meedikutel mehe elu siiski päästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles