Erkmaa KK siirdub Leetu võistlema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Erkmaa Korvpallikooli alanud võistlushooaja esimene välisreis viib U-14 vanuseklassi ehk 1998. aastal sündinud poiste võistkonna Leedusse, kuhu siirdutakse mängima juba seitsmendat korda.

Tänavu Euroopa Noorte Korvpalliliigas (EYBL) debüteeriv Erkmaa KK võtab ette teekonna lõunanaabrite juurde eesmärgiga valmistuda tugevateks vastasseisudeks eurosarjas. Vilniuses 7.-9. oktoobrini peetav Šarunas Marciulionis Basketball Cup sobib selleks kindlasti suurepäraselt.

Ringsüsteemis toimuval turniiril osalevad lisaks tartlastele veel korraldajate Š. Marciulionise korvpalliakadeemia esimene ja teine meeskond, Arvydas Sabonise korvpallikool, Aisciai (mõlemad Kaunas) ning Wloclaweki Anwil Poolast.

Erkmaa KK koosseis:

Kaspar Treier, Aaro Silla, Stefan Aria, Greg Kirsimäe, Karlis Õnneleid,  
Tom Kaldre, Kaspar Erik Puusepp, Arnold Mitt, Marek Ruut, Hugo Erkmaa, Carlos Jürgens, Sander Sõrmus, treenerid Aivo Erkmaa ja Henri Räim.

Šarunas Marciulionis Basketball Cup ajakava:

7. oktoober

kell 10.00 Š. Mariculionis BA I - Erkmaa KK
kell 17.45 Kaunase Aisciai - Erkmaa KK

8. oktoober

kell 11.45 A. Sabonis BA - Erkmaa KK
kell 17.45 Wloclaweki Anwil - Erkmaa KK

9. oktoober

kell 10.00 Š. Marciulionis BA II - Erkmaa KK
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles