Näitusi tutvustavad asjatundjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 17.30 algab Tartu kunstimajas (Vanemuise 26) ringkäik näitusel «Keeldumised». Huvilisi juhib läbi kolme galerii ja räägib näitusetöödest kunstikriitik, Tartu Kunstnike Liidu galerist Indrek Grigor.

Nüüdiskunsti festivali ART IST KUKU NU UT programmi kuuluva rahvusvahelise näituse «Keeldumised» on koostanud külaliskuraatorid Ellen Blumenstein ja Kathrin Meyer Saksamaalt.
Üheks väljapaneku koostamise põhimõtteks on soov lõimida kohalikke kunstnikke rahvusvahelistesse kunstivõrgustikesse ja arendada professionaalide suhtlust.

Järgmisel päeval, 6. oktoobril kell 17.30 algab Tartu kunstimuuseumi viltuses majas (Raekoja plats 18) esimese korruse saalides ekskursioon sama festivali näitusel «Art Must Be Beautiful. Marina Abramovici valitud teosed».

Ringkäigu eesotsas on kunstiajaloolane Tiiu Talvistu. Näituse saamislugu tutvustab festivali ART IST KUKU NU UT direktor Kaisa Eiche.

Marina Abramovici valitud teoseid saab vaadata 13. novembrini ning «Keeldumisi» 16. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles