Võrkpallihooaeg tuleb eelmistest tasavägisem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskond.
Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskond. Foto: Margus Ansu

«Tartul on hästi komplekteeritud meeskond, vahetust  on võtta päris kõvasti,» iseloomustas nädalavahetusel peetud Pre­­mium7 Cupi ajal Pere Leiva võrkpallimeeskonda Eesti koondise peatreener Avo Keel.

Keel hindas Pere Leiba kui hea ja vahelduva  serviga meeskonda. «Mina arvan, et see hooaeg Schenkeri liigas tuleb väga huvitav. Mulle tundub, et see hooaeg tuleb tasavägisem kui eelmised,» nentis viimaste aastate meisterklubi Tallinna Sel­­verit treeniv Keel.

«Ma ei tea, milline tartlaste mäng sel hooajal välja näeb, aga loodame, et Selver on ka sel hooajal parem,» muigas Keel, «aga eks teised peatreenerid loodavad jälle oma meeskondadest sama.»

Juba neljandat aastat toimuval hooajaeelsel kontrollturniiril osalesid lisaks Tartu Pere Leivale Pärnu Võrkpalliklubi, TTÜ ja külalisena Lätist Jelgava meeskond. Pere Leib oli päris heas hoos, võites esmalt TTÜ ja seejärel Pärnu (mõlemad mängud 2:1).

Turniiri teisel päeval jäi tartlastel veel mõõtu võtta eeldatavalt nõrgima koosseisuga Jelga­­vaga. Tartu võitis 2:1.  (TPM)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles