Motoshow'le tulevad üle 1000-hobujõulised autod

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Motoshow 2010.
Tartu Motoshow 2010. Foto: Andrus Varik

Sel nädalalõpul Tartus peetav Eesti ainus suurem auto-moto temaatiline näitus toob Emajõelinna kohale kiirendusautod, mille võimsus ületab 1000 hobujõudu.

Kokku on Speedest´i näitusepinnal viis kiirendusautot. Maagilise 1000 hobujõu piiri ületavad neist kolm autot, vahendab Motoshow 2011 veebileht.

Võimsaim eksponaat on Viljar Mäesepa 1260-hobujõuline Nissan 300ZX, mis kiirendab nullist sajani 1,2 sekundiga.

Kuueteistkümnendat korda Tartus peetav Motoshow toob sel korral Eesti publiku ette tervelt 23 uudismudelit. Lähemalt saab uudistada mudeleid nagu Audi Q3, Kia Rio, Chevrolet Aveo, Audi A6 Avant, Volkswagen Amarok, uue põlvkonna veok Mercedes-Benz Actros, Chevrolet Cruze 5D, Opel Corsa . Samuti on uudistamiseks sel aastal palju tähelepanu püüdnud mopeedautod, millede eeliseks tavalise mopeedi ees on tema aastaringne kasutus ja turvalisus.

Publikut paeluvad kindlasti ka hobiautode näitus-konkurss HTG Customshow. Nende kõrval on kohal ka elektriautod ning vanad klassikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles