Naabrimeestest bändikaaslased Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Andreller ei pea proovi tegemiseks Nedsaja külast kaugele sõitma. Küll aga tuleb neil sageli seda teha Setumaalt üsna kaugele jäävatesse esinemispaikadesse jõudmiseks.
Naabrimeestest bändikaaslased Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Andreller ei pea proovi tegemiseks Nedsaja külast kaugele sõitma. Küll aga tuleb neil sageli seda teha Setumaalt üsna kaugele jäävatesse esinemispaikadesse jõudmiseks. Foto: Kermo Kukk

Värska kandi Nedsaja Küla Bänd on leidnud oma koha maarahva südames. Pärast Rahvabänd 2018 konkursi võitmist on ansambel pulmades, simmanitel ja kõiksugu muudel pidudel muutunud üha sagedasemaks külaliseks. Kitarrist Paul Hunt, bassimees Iisak Andreller ja bändi liider, karmoškamängija Toomas Valk astuvad Tartus lavale ka tänase triatloni Euroopa meistrivõistlustega koos toimuval triatlonipeol. Nad on üdini maamehed ja laulavad nii, et vähemalt pool Lõuna-Eestit ahhetab.

Kell 20.30 algab kaubamaja lähedal Poe tänava pargis kontsert. Mida oodata ja milline on bändimeeste igapäevaelu Nedsaja külas, seda pundi vedur Toomas Valk valgustaski.

Kommentaarid
Copy