Tulekahjus viga saanud Linda tänava maja taastamiseks korraldatakse heategevuskontsert

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda tänava maja, mis sai tulekahjus viga.
Linda tänava maja, mis sai tulekahjus viga. Foto: ARTUR LAUGAMETS /

Esmaspäeva hommikul hävisid tulekahjus Linda tänaval puumaja pööning ja katus ning kustutusvesi kahjustas ka eluruume. Maja taastamiseks korraldatakse heategevuskontsert, mida reklaamitakse Facebookis.

Ürituse tutvustusse on kirjutatud, et maja tuntakse sõprade seas Rohelise Lohena. Kindlustuse olemasolust hoolimata on perel rohkesti lisakulusid.

Kontserdil esitab ansambel Aroonia Anneli Vilbaste laule Tolkieni, Yeatsi, Kiplingi, Merese ja teiste sõnadele. Kuulajatel on võimalik teha annetus Anneli Vilbaste pere toetuseks, et nad saaksid oma kodu taas korda seada.​

Lõuna päästekeskuse valvemenetleja Illar Tootsi sõnutsi majas plahvatust ei toimunud, vaid plahvatuse moodi paugu tekitas pööningu akna maapinnale kukkumine. Menetleja sõnutsi on kõige tõenäolisem, et tulekahju sai alguse päikese võimendamisel läbi aknaklaasi klaaspurkidele, millest süttis pööningualune.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles