Ärajäänud rokifestivali piletiostjad ootavad raha nagu valget laeva (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herald
Herald Foto: Mats Õun

Festival Rock in Tartu, mis peaks toimuma sel laupäeval Tartu lauluväljakul, jääb korraldaja Imre Termoneniga seotud probleemide tõttu ära. Piletiostjad siiani oma raha tagasi saanud pole.

Piletilevi katkestas piletite müügi 12. juuli õhtul, kui oli saanud korraldajalt teate festivali ärajäämise kohta. Piletilevi kodulehel seisab siiani teade: «Hea piletiostja, Rock in Tartu festival jääb ära. Info tagasiostu kohta avaldame niipea, kui oleme saanud täiendavat infot korraldajalt.» Seda aga tuleb oodata kui valget laeva.

«Ei ole õnnestunud härra korraldajalt tänaseks veel mingisugust reaktsiooni saada – telefon on väljas ja meilile pole ta veel vastanud,» tõdes ASi Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann. «Ma loodan, et ta siiski varsti reageerib.»

Ei ole õnnestunud härra korraldajalt tänaseks veel mingisugust reaktsiooni saada – telefon on väljas ja meilile pole ta veel vastanud, tõdes ASi Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann.

Suhtlus Piletilevi ja kontserdikorraldaja vahel leiab aset lepingu alusel, milles on kindlaks määratud muu hulgas ka tingimused, kuidas ja millal Piletilevi müüdud piletite eest korraldajale maksab. Termonen on Beilmanni sõnul lepingust tulenevalt Piletilevilt eelmüügi eest juunikuus saanud raha, kuid festivali korraldajana inimestele piletiraha tagastamiseks otsustavaid samme astunud pole. Pileteid müüs Termonen ka veebilehe www.digipilet.ee kaudu. Domeen on seotud mittetulundusühinguga Digipilet, milles Termonen on ise juhatuse liige. Tartu Postimehel pole siiani õnnestunud Termonenilt teavet saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles