Aparaaditehases sulgeb uksed juba kolmas disainipood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta aega Aparaaditehases tegutsenud disainipood Noos kolis loomelinnakust välja maikuu lõpus. Peagi paneb uksed kinni ka selle naabruses kaubelnud rõivakauplus Slow.
Aasta aega Aparaaditehases tegutsenud disainipood Noos kolis loomelinnakust välja maikuu lõpus. Peagi paneb uksed kinni ka selle naabruses kaubelnud rõivakauplus Slow. Foto: artur laugamets

Viimastel kuudel on Tartu Aparaaditehasest lahkunud disainipoed Noos ja Trenkan. Järgmisel nädalal paneb seal uksed kinni ka rõivakauplus Slow, sest loometehases poe pidamine ei tasu omaniku sõnul majanduslikult ära.

«Võib vaid spekuleerida, kas põhjus, miks inimesed siia poodidesse ei tule, seisneb tartlastes, Aparaaditehases, disainipoodides või hoopis milleski muus,» rääkis Slow’ omanik Helen Puistaja. Aasta aega Aparaaditehases kaubelnud Slow’ pidajale on aga selgeks saanud tõsiasi, et senise klientide hulga toel ei püsi väike disainipood enam vee peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles