Tartus tipnes peretüli päästjate saabumisega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad.
Päästjad. Foto: kaader Reporter.ee videost

Eile veidi enne südaööd said päästjad äreva väljakutse Tartusse Aardla tänavale, kus väidetavalt põles kahekordses puumajas vannituba.

Korteris pidi olema ka inimene, kuid koputuste peale ust ei avatud ning seega otsustasid päästjad lõhkuda ukseluku, vahendab Reporter.ee.

Selgus, et mees ja naine olid läinud nii hullusti tülli, et meespool hakkas naise riideid aknast välja loopima ja seejärel ahjus põletama, mille tagajärjel täitus korter kärsalõhnaga. See tegi omakorda ärevaks naabrid, kes päästjad välja kutsusid.

Ühe naabri sõnul oli paari tunni eest majas toimunud peretüli, mida käis lahendamas politsei. Naaber ütles, et kuna majas on varemgi tulekahjusid olnud ja kärsahaisu levitava korteri peremees keeldus ust avamast, kutsus ta päästjad.

Kuna tegu oli puumajaga ja esialgse info kohaselt viibis põlevas korteris inimene, sõitis kohale tavapärasest rohkem päästeautosid ning ka kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles