Tartlanna tuli U-23 tõstmise EM-il viiendaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Põdersoo
Triin Põdersoo Foto: Andres Viksi

Hetk tagasi lõppes Rumeenias Bukarestis juunioride ja U-23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel tõstmises naiste kehakaalu kuni 75kg võistlus.

Tartlanna Triin Põdersoo oli heas hoos ja võitles lõpuni välja. Rebimise teise katse järel jagas ta 3.-4. kohta tulemusega 73kg.

Kolmandaks katseks telliti kangile 74kg, mis oleks andnud Mäksa Spordiklubi tõstjale EMi pronksmedali rebimises. Triin läks kangi juurde ja rebis kangi kükki, kui ei suutnud fikseerida ja kang kukkus selja taha. Lavalt ära kõndides hoidis ta kinni parema käe küünarliigest, mis võis natuke haiget saada.

Pöidlahoidjate hirm oli suur, kas Triin tõugata saab või on käsi liiga valus. Triin tuli tõukama aga juba natuke ebakindlamalt.
Kõik kolm tõukamise katset kerkisid pea kohale, kuid määruste päraselt sai ta kirja ainult teise katse ja tulemuseks 80kg.

Kogusumma (73+80) 153kg ja seekord 5. koht EMilt.

Täna õhtul kell 17:30 on võistlustules teine Tartu tõstja Andres Viksi, kes võistleb U-23 arvestuses ja kehakaalu kategoorias -94kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles