Toomemäele kavandatakse uut jõulinnakut

Ode Maria Punamäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossi 34a asuvale platsile ehitatakse sel suvel välijõusaal.
Lossi 34a asuvale platsile ehitatakse sel suvel välijõusaal. Foto: artur laugamets

Lossi 34a asuvale platsile projekteeritakse välijõusaali, kus saab plaanide kohaselt sportida juba sel sügisel.

Eelmisel nädalal andis linnavalitsus ehitusloa Lossi tänavale uue spordiväljaku rajamiseks. Linnamajanduse osakonna haljastuse peaspetsialisi Inga Kiudorfi sõnul on projekti lõppversioon veel valmimisel, kuid plaanitud on rajada ligi 150-ruutmeetrine üleni kummikattega kaetud ala erinevate spordivahenditega. Eelduste kohaselt peaks plats valmima sel sügisel.

Spordiplatsi projekteerija Ökodisko OÜ juhataja Rutt Piiri sõnul on tegemist suuremat sorti jõulinnaku kompleksiga - erinevate harjutuste jaoks tulevad spordiplatsile poomid, rippredelid, köied, rõngad, astmed ja rööbaspuud.

Jõulinnaku eeldatav maksumus on 40 000 eurot.

Lossi tänava spordiplatsi planeering sarnaneb projekti tellija sõnul eelmisel suvel Peetri tiigi lähistele rajatud jõulinnakule.
Lossi tänava spordiplatsi planeering sarnaneb projekti tellija sõnul eelmisel suvel Peetri tiigi lähistele rajatud jõulinnakule. Foto: Margus Ansu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles