Tartus peetakse laupäeval Vutipidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu JK Tammeka.
Tartu JK Tammeka. Foto: Martin Smutov

Eesti Jalgpalli Liit ja kommunikatsiooniettevõte Starman korraldavad sel laupäeval, 17. septembril Tartus juba üheksanda Starmani Vutipeo, mis kuulub Eesti kõigi aegade suurima jalgpalli propageerimiskampaania üritustesarja.


 Üle Eesti toimuv üritustesari on kõigile pealtvaatajatele tasuta.


Üritustesarja patrooni Indrek Zelinski sõnul korraldab Jalgpalli Liit koos Starmaniga erinevates Eesti linnades ühtekokku 10 Vutipidu. «Iga Vutipeo raames kohtuvad kahe Eesti meistriliiga klubi noortevõistkonnad, toimuvad erinevad võistlused, auhinnamängud ja üritused pealtvaatajatele ning perepäeva kulminatsiooniks on meistriliiga kohtumine,» selgitas Zelinski. «Vutipidude eesmärk on pakkuda peredele erinevates Eesti paikades võimalust veeta sportlik ja lõbus laupäev jalgpalli seltsis. Kui muidu peab meistriliiga mängude jaoks pääsme lunastama, siis nendel kümnel laupäeval on mängud ja kogu üritus pealtvaatajatele täiesti tasuta.»


Starmani Vutipeo Tartus Tamme staadionil avab tervitussõnadega Martin Hurt sel laupäeval, 17. septembril kell 10:00. Kohe avatakse batuut, zorbi-pallid (suured pallid, kuhu ise sisse mahub), täpsuslöögisein, näomaalingute stuudio ning mängukonsoolid. Toimub ka triblamise võistlus, milles saavad osaleda lapsed koos oma vanematega.


Kell 10:05 on päeva esimesed jalgpallilahingud, kus 11-aastaste poiste arvestuses on vastamisi klubid Tartu JK Tammeka II - FC Santos. Kell 11:00 alustab jalgpallikool, toimuvad võistlused erinevatele auhindadele, esineb trikijalgpallur ning jagatakse õhupalle.
Kell 11:15 algavad järgmised jalgpallimatšid, kus mõõtu võtavad 11-12-aastased poisid klubidest Tartu JK Tammeka ja FC Elva.


Päeva kulminatsiooniks on kell 14:00 algav meistriliiga matš Tartu JK Tammeka ja FC Flora vahel, üritus lõppeb orienteeruvalt kell 16.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles