Tammeka sai FC Florast väärt täienduse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Järvelaid (vasakul) FC Flora särgis FCI Levadia mängijatega võitlemas.
Henri Järvelaid (vasakul) FC Flora särgis FCI Levadia mängijatega võitlemas. Foto: Tairo Lutter

Tartu JK Tammeka on registreerinud meeskonda FC Flora ääreründaja Henri Järvelaiu, kes esindab Taaralinna klubi hooaja lõpuni kestva laenulepingu alusel.

Teatavasti lahkus hiljuti Tammekast Nõmme Kaljusse senine põhimees Kaspar Paur ning ilmselt näeb Tammeka peatreener Kaido Koppel Järvelaius just otsest asendust Paurile.

19-aastane Henri Järvelaid pääses sel hooajal valitseva meistermeeskonnas FC Flora meistriliigas platsile üheksas mängus (neist kahes algkoosseisus) ja lõi kolm väravat. Lisaks tegi ta kahel korral skoori karikasarjas ja viiel korral FC Flora U21 meeskonnaga esiliigas.

Eesti noortekoondisi on Järvelaid esindanud 34 korral ning neist mängudest on tema kontos kaks väravat.

Uues koduklubis saab Järvelaid teha debüüdi eeloleval pühapäeval, kui meistriliiga 19. voorus sõidab Tammeka külla Pärnu Vaprusele. Tartu publikule saab noormees oma oskusi esimest korda demonstreerida aga 28. juulil, kui Tammeka võtab Tamme staadionil vastu Narva Transi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles