Politsei alustas Antsla avarii uurimiseks väärteomenetlust

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antslas juhtunud liiklusõnnetuses sai kolm last vigastada.
Antslas juhtunud liiklusõnnetuses sai kolm last vigastada. Foto: Lõuna prefektuur

Liikluspolitsei käivitas eile Võrumaal Antslas kolmele lapsele vigastusi toonud liiklusõnnetuse uurimiseks väärteomenetluse, mis peaks selgitama välja avarii täpse põhjuse.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli kinnitusel saadeti muu hulgas ekspertiisi autot juhtinud naise vereproov, et uurida, mis võis naise tervisega lahti olla ning kas ta oli kaine.

Ekspertiis võtab aega hinnanguliselt umbes nädala.

Eile pärastlõunal Antslas Veski tänava servas kesklinna suunas kõndinud kolmele 10-aastasele poisile sõitis selja tagant otsa tumepunast värvi Toyota Carina E. Seda juhtinud 63-aastane Riina selgitas hiljem politseinikele, et tal tekkis sõidu ajal terviserike ning ta kaotas lühiajaliselt teadvuse.

Pärast lastele otsasõitu paiskus auto vastu puud.

Üks poistest sai väga raskeid vigastusi ning oli avarii järel teadvuseta. Teise poisi saadud vigastuste raskusastme hindasid meedikud keskmiseks, kolmas pääses kergemate vigastustega. Kõik kolm kannatanut viis kiirabi Tartusse haiglasse ning nad vajavad jätkuvalt haiglaravi.

Sihtasutuse Tartu Ülikooli Kliinikum avalikkussuhete spetsialisti Ene Selarti kinnitusel on üks poistest endiselt üliraskes seisundis. Kahe poisi seisund on stabiilne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles