Uus ameeriklane tegi esimeses kontrollmängus kaksikduubli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarttu Ülikooli korvpallimeeskond loobus Jarrid Famousi teenetest.
Tarttu Ülikooli korvpallimeeskond loobus Jarrid Famousi teenetest. Foto: Tartu Ülikool

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alustas kontrollmänge ning esimeses oldi selgelt üle Eestis tuuritavast ATM PRO Teamist 129:81. Seitse meest jõudis Tartu meeskonnas kahekohalise punktisummani, kõige enam kogunes neid Asko Paadele – 21 punkti. Värske täiendus ookeani tagant, Jarrid Famous, sai aga hakkama kaksikduubliga visates 16 punkti ja võttes 10 lauapalli.

Kontrollkohtumisele omaselt oli mäng kohati üsna rabe, aga selgelt olid võõrustajad paremas mänguhoos ja põhimeeste esituses võideti avaveerandaeg 27:7. Teisel veerandajal hakkasid mänguminutid tiksuma ka noorematel mängijatel, ent mängu käiku see ei mõjutanud. Ameeriklased olid hädas nii visketabavusega kui lauavõitlusega ja poolajavileks oli seis 60:24.

Teisel poolajal said oma oskusi näidata peamiselt nooremad ja Eesti koondisest eemale jäänud mehed. Nii näitaski Asko Paade, et suudab skoorida nii korvi alt kui eemalt, ja Kristjan Evart, et eelmisel hooajal välja teenitud parim esiliiga kolmeste viskaja tiitel ei tulnud asjata – kolmesed kuuest viis. Kui värskeim täiendus, alles eile Eestisse jõudnud Jarrid Famous, viie veaga pingile maandus, oli tema arvele kantud 16 punkti ja 10 lauapalli.

Kui vahe oli stabiilselt üle 40 punkti, siis said paremasse hoogu ka külalised ning mängu lõpuks olid tablool numbrid 127:81 kodumeeskonna poolt vaadatuna.

Asko Paade oli üleplatsimees 21 punktiga, Rain Raadik kogus 19 punkti ja vaid üheksa mänguminutiga viskas Rain Veideman 18 punkti ja andis kaks korvisöötu. Kristjan Evarti saagiks jäi 17, Jarrid Famousele 16 punkti ja 10 lauapalli, Silver Leppikule 12 ja Kristo Saagele 10 punkti.

Tartu Ülikooli kontrollkohtumised jätkuvad juba homme, kui Rakveres toimuval Rakvere Cupi teises kohtumises lähevad Rakvere Spordihallis kell 20 vastamisi Tartu Ülikool ja Rakvere Tarvas. Turniiri kohamängud on laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles