TV3: kurikuulsa jaanipeo korraldaja lubab paremat pidu

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel aastal Pühajärvel kurikuulsaks saanud jaanipeo korraldanud firma lubab sel aastal samas kohas korrektset pidu ning löömingute ja prügi vedelema jätmise vältimist.

Jaanipäeval Pühajärve ääres peo korraldanud ja looduskaitsealale veel järgmiseks hommikuks prügihunnikud jätnud firma sai Otepää vallavalitsuselt loa ka tuleval aastal jaanipäeva korraldada, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

OÜ Audiomeedia juhataja Tanel Samm lubas, et sel aastal peo territooriumil ja telklaagris enam kaklusi, mida politsei peab lahendama tulema, ei esine. Samuti lubas ta prügi äraveo paremini korraldada.

Nimelt on lubanud korraldaja muuhulgas kaklejad ja liigselt purjus inimesed toimetada tarastatud aeda.

Riikliku Looduskaitsekeskuse regionaalse juhi Urmas Rohti sõnul ei sõltu pelgalt vallavalitsuse otsusest midagi ja peoavaldusega on veel palju murettekitavat.

Otepää vallavanem Meelis Mälberg peab sellist pidu Otepääle vägagi vajalikuks ning kinnitas, et mõlemad osapooled saavad üritusest tulu 35 000 krooni ringis.

Peo korraldaja on lubanud sel aastal kohale tuua ka 1980. aastate absoluutse diskomagneti, ansambli Modern Talking.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles