Rahingel käis hüppevõistlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peeti Rahinge ekstreempargis järve 35. sünnipäeva puhul 20 võistlejaga Eesti esimesed suvised meistrivõistlused vigursuusa- ja lumelauahüpetes.

Suusahüpetes tunnistati meestest Kaspar Edingu ja Jorma Suumanni ees võitjaks Kristian Eding. Lumelaual oli tugevaim Madis Bachmann, järgnesid Martin Bachmann ja Kaspar Grigorjev. Parimaks naislauduriks krooniti Kristel Soonets ja meesjuunioride klassis oli lauahüpetes parim Marten Kikas.

Võistluste ühe korraldaja ja MTÜ Spordiklubi AK Rahinge juhatuse liikme Martin Bachmanni sõnul kõigis vanuseklassides osalejaid ei jätkunud, see-eest näitasid kohaletulnud head taset ja sooritati seni Eestis tegemata keerulisi trikke.

Bachmann rääkis, et talvel on lumelauamäed tihtipeale pooleldi jääs ning seetõttu on palju turvalisem uusi trikke harjutada ja võistelda vee peal. «Vesi on alati pehmem ja uusi trikke harjutada on palju lihtsam,» lisas ta.
Lisaks meistrivõistlustele avati järve sünnipäeva puhul ka rannajalgpalliväljak ja eile toimus O’Neilli veelaua sarivõistluse finaal, kus selgitati välja parimad viimases etapis ja seitsme võistluse kokkuvõttes. Korraldajate teatel leidis nädalavahetusel tee Rahinge järve äärde ligi pool tuhat inimest.

Fotosilma ette jäi trikitav Kelly Sildaru (9).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles