Pillid mürtsusid saju kiuste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Ehkki nädalavahetusel tähistati Eesti iseseisvuse taastamise 20. aastapäeva ja väljas valitses koerailm, leidsid paljud linlased tee Raekoja platsile, et vihmasajus kaasa elada Läti kollektiivile Wind Band Horizonts .

Kuigi mitmel raeplatsil ja Atlantise kõrval toimunud kontserdil jäid publikuread võrdlemisi hõredaks, õnnestus korraldajate hinnangul tänavu rohkem kui 50 esinejat pakkunud festival «Mürtsub pill» paremini kui kõik eelnenud.

«Väga hästi on läinud, üle ootuste on läinud,» ütles festivali üldjuht Margus Kasemaa. «Kuulama tulnud linnarahvas oli väga tubli ja meeskond samuti, ilm oli hea ja ka koostöö Emajõe festivaliga,» loetles ta. 
Korraldajate teatel ükski üritus toimumata ei jäänud ja mänguhuvilisi jätkus ka koolitustele.

«Kuna Colin Cranson on rahvusvahelise tasemega väga-väga hea õpetaja omal alal, siis oli väga põnev, kuidas ta siin pani noored inimesed laulma pilli peal nii, et see kõlaks,» märkis Kasemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles