Galerii: Elva järvede jooksust võtsid osa ka kõige pisemad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Elva järvede jooks, millest võttis kokku osa üle 90 jooksja. 41 osavõtjat oli kõige pisemate ehk kuni 9-aastaste vanusegrupis, kus küll esikohta välja ei antud, aga iga osaleja sai kaela medali.

Võistlusel osalenud 6-aastane Marten Miljokov tõdes, et palavuses oli raske joosta ning 400-meetrine distants tõmbas higi välja. 8-aastane osaleja Kaja-Kristin Jänes ütles, et jooksmine võttis küll võhmale, aga soe ilm aitas just kaasa. Kuigi Jänes käib mitmes tantsutrennis, meeldib talle jooksuvõistlustest osa võtta, sest käib koos vanema õega osalemas. «Kaks nädalat tagasi sain Hiiumaa jooksuvõistlusel kolmanda koha,» lisas Jänes.

6-kilomeetrise põhijooksu võitis murdmaasuusataja, Team Haanja esindaja, Algo Kärp. Võitja läbis distantsi ajaga 21.31. Poodiumi teisele kohale tõusis Elva Suusaklubi esindav Juri Širokov, kelle aeg oli 23.11. Kolmanda kohale tuli Indrek Ermel ajaga 23.25. Sarja kolme osavõistluse üldvõitjaks krooniti Juri Širokov.

Naistest oli sel korral kiireim Marge Türn klubist SK Jooksupartner, kes finišeerus ajaga 27.04, edastades teisele kohale jooksnud SK Prorunner esindajat Kristi Kuldkeppi ja kolmandaks tulnud, samuti SK Jooksupartner esindajat Kristel Vallastet, lõpuajad vastavalt 27.19 ja 27.33. Kahjuks ei saanud sel Järvede Jooksul osaleda kahe eelmise osavõistluse kokkuvõttes liidrikohta hoidnud Tatjana Mannima, mistõttu haaras sarja 2018. aasta üldvõidu tänane võitja Marge Türn.

Vapramäe Jooksu 3,6 km pikkuse noortejooksu võitis noormeestest jälle Taavet Tuisk ajaga 14.45, tüdrukute kiireim oli Christelle Vall 16.21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles