Elva järvedejooks tuleb uuendatud rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

28. augustil on III Elva järvedejooks, kus võisteldakse uuel 7,2-kilomeetrisel rajal, sest stardi- ja finišipaik on viidud Tartumaa tervisespordikeskusesse. Varem olid jooksu start ja finiš paisjärve paisu juures.

Jooksjad teevad kaks 3,6-kilomeetrist ringi ümber Vaikse järve ja paisjärve. «Tartumaa tervisespordikeskuses on sellist üritust lihtsam korraldada, pealegi võimaldab see muudatus tutvustada keskuse mitmekülgseid võimalusi,» põhjendas jooksu peakorraldaja Priit Simson.

Elva järvedejooks on nüüd Elva jooksusarja pikim etapp. «Rada peaks olema ka tavalisele jooksuharrastajale täiesti jõukohane, sest suuremaid tõuse pole,» ütles Simson. Peaaegu kogu jooks kulgeb metsaradadel ja on seetõttu liigestele sõbralikum.

Elva järvedejooksule saab kirja panna netileheküljel www.elvajooks.ee, eelregistreerunutele on osavõtt soodsam.
 
Elva järvedejooks on Elva jooksusarja teine etapp. Praegu juhivad sarja Kaur Kivistik ja Eveli Saue. Jooksusarja lõpetab 30. oktoobril Elva tänavajooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles