Lõuna prefektuuri liiklusliini abil on tabatud 20 roolijoodikut

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvis põrkasid kokku auto ja mootorratas. Pilt on illustratiivne.
Jõhvis põrkasid kokku auto ja mootorratas. Pilt on illustratiivne. Foto: Postimees.ee

Lõuna prefektuuri liiklusliinile helistanud tähelepanelikud kodanikud on aidanud tabada tänavu 20 roolijoodikut, sel nädalavahetusel tabati kaks purjus juhti.

Laupäeval kella 17.20 ajal helistas Lõuna prefektuuri liiklusliinile numbril 14 900 naine, kes teatas, et Tartus Turu tänaval asuva Sõbra Selveri juurde sõitis sõiduauto VW Passat, mille juht on ilmselt joobes ja läks hetkel poodi.

Teade edastati politseipatrullidele, kes sõitsid kohe infot kontrollima. Autot juhtinud 43-aastasel Ülaril tuvastati alkoholijoove.

Ööl vastu pühapäeva kella 0.10 ajal helistati liiklusliini numbrile Võrumaalt Rõuge vallast. Helistaja teatas, et Liistaku külast liigub Rõuge poole sõiduauto BMW, mille juht võib olla joobes.

Liikluspolitseinikud pidasid nimetatud auto kinni Käätso-Rõuge teel, seda juhtinud 37-aastasel mehel tuvastati alkoholijoove.

Mõlemad mehed kõrvaldati juhtimiselt ja nende suhtes alustati väärteomenetlust.

Sel aastal on tänu liiklusliinile tulnud teadetele kinni peetud 20 joobes juhti. Oma 1,5-aastase tegutsemisaja jooksul on liiklusliini abiga roolist kõrvaldatud 40 purjus juhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles