Tartu Pere Leib on komplekteeritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutus mullusest hooajast. Tartu Pere Leib võistlustules.
Meenutus mullusest hooajast. Tartu Pere Leib võistlustules. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskonna eelarve võrreldes eelmise hooajaga küll pigem kahaneb kui jääb samaks, kuid kindlasti ei vähenda ambitsioonikas treenerite duo Vassiljev-Lüütsepp eesmärki võidelda kõige kõrgemate kohtade eest.

Viimane neist võtab algavast hooajast üle ka Peep Pälli ülesanded ning üritab võistkonda hoida vajalikel hetkedel eriti teravas löögihoos.


Mitmed muudatused leiavad aset võistkonna kooseisus. Täielikult uueneb sidemängijate osakond. Eelmise hooaja number üks ja Eesti koondisessegi kuuluv Andres Toobal siirdub mängima Pärnu VK-sse ning põlvevigastust raviv Kristjan Kais sel hooajal nii kõrgel tasemel enam ei palli. Toobalit on kutsutud asendama lätlane Artis Caics, kellele pakub konkurentsi Võru VK-s pallinud Ats Horn.


Uute tulijatena peab kindlasti ära märkima lõunanaabri Valerijs Lomakins'i, kes möödunud hooajal just tartlastele palju peavalu valmistas. Temast loodame mängijat, kes suudab rünnakuid realiseerida ka rasketel hetkedel. Senine number üks diagonaalründaja Martti Juhkami hakkab mängima nurgaründaja kohal, nagu ta tegi seda algselt. Lomakinsile pakub vahetust Taavi Nõmmistu.


Lisaks Juhkamile lisandub nurgaründajate hulka eelmised kaks hooaega Pärnu VK-s mänginud Elia Lulla. Tugevat konkurentsi jäävad endiselt pakkuma Kristo Kollo ja Priit Luik, seega valikut ja peamurdmist keda mängu panna treenerite duol on. Eelmise hooaja pesamuna Rauno Tamme läheb rendile Võru võistkonda.


Eelmisel hooajal täielikult  uuenenud I tempo osakond teeb sisse ühe muudatuse. Välisklubi otsivat Meris Merisaart asendab tartlastele tuttav Martin Ruul. Teised kaks keskblokeerijat on endiselt Siim Ennemuist ja Kevin Soo.Liberona on jätkamas efektne ja efektiivne mängija Rait Rikberg, kelle suurepärane kaitsemäng toob saali nii mõnegi pealtvaataja.


Kogu seda kampa saab kodusaalis mängimas näha 01-02. oktoobril aset leidval Premium7 Cup-l.


Värsked muudatused on toimunud Pere Leiva taustajõududeski. Suur osa võistkonna manageri tööst on langemas Hendrik Rikandi õlule, kes seni tegutses klubis noortetreenerina.




Tartu Pere Leib 2011/2012


Sidemängija:   Artis Caics, Ats Horn
I tempo:   Siim Ennemuist, Martin Ruul, Kevin Soo
Diagonaalründaja:   Valerijs Lomakins, Taavi Nõmmistu
Nurgaründaja:   Kristo Kollo, Priit Luik, Elia Lulla, Martti Juhkami
Libero:   Rait Rikberg
Peatreener:   Rainer Vassiljev
Abitreener:   Oliver Lüütsepp
Füsioterapeut:   Jüri Mälk
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles