Tammeka noormängija oli Aston Villas testimisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Jõgi
Markus Jõgi Foto: JK Tammeka


Tammeka noormängija Markus Jõgi viibis testimisel Inglise Premier League klubi Birminghami Aston Villa noorteakadeemias.



Ta viibis Inglismaal 21. kuni 26. juuli. Praeguses koduklubis mängib ta 1996. aastal sündinute ja U-17 meeskondades keskpoolkaitsjana.


Inglismaal võttis Jõgi osa kahest treeningust ja kahest treeningmängust. Esimeses kohtumises kaotati 0:2 ja teises 1:2, Aston Villa poolt lõi ainsa värava just Markus.


Markus Jõgi viigis Suurbritannias koos treener Indrek Koseriga, kelle sõnul sai Markus treeningutel hästi hakkama, samuti oli konkurentsivõimeline mängudes ega jäänud milleski alla teistele testimisel olevatele poistele.
Lisaks Eesti poisile oli testimisel noormängijaid  vanuses U-15 ja U-16 Lätist, Sloveeniast, Prantsusmaalt, Itaaliast, Inglismaalt, Iirimaalt, Walesist ja Rootsist.


Markuse sooritustega jäid rahule ka Aston Villa treenerid, kutsudes ta sügisel tagasi Inglismaale. Sinna peaks ta sõitma oktoobris või novembris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles