Prokuratuur lõpetas Raatuse tänava parklamõrva uurimise

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest. Foto: Politsei

Lõuna ringkonnaprokuratuur lõpetas mullu Tartus Raatuse tänaval kahe inimese surmaga lõppenud juhtumi uurimise, kuna kuritöö toimepanija on surnud.

Mullu 1. juuli hilisõhtul avastas mööduja Tartus Raatuse kaubanduskeskuse parklast valget värvi Lexuse sõiduauto, milles lebas kaks noore inimese surnukeha.

Politseinikud leidsid, et autos olnud 24-aastase naise ning 31-aastase mehe kehadel olid laskehaavad, vahendas Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Toomas Liiva kinnitusel olid surnud isikud omavahel tuttavad. «Kriminaalasjas teostatud erinevatest kohtuekspertiisi aktidest nähtub, et tulistajaks oli autos viibinud meesterahvas, kes esmalt tappis lasuga pähe autos viibinud naistuttava ja seejärel tulistas surnuks enda.»

Taparelvaks oli ebaseaduslikult omandatud Teise maailmasõja ajast pärit Saksamaal toodetud Parabellum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles