Roolijoodikud püstitasid nädalavahetusel masendava rekordi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pits.
Pits. Foto: SCANPIX

Lõuna-Eestis kõrvaldati möödunud nädalavahetusel liiklusest lausa 58 alkoholi tarvitanud sohvrit. Nii palju joobes roolikeerajaid nii lühikese aja jooksul ei mäleta ka staažikad politseinikud.

«Ega ei mäleta küll, et ühel nädalavahetusel oleks nii palju alkoholi tarvitanud sõidukijuhte kinni peetud,» tõdes Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse komissar Velmo Punnisk pressiesindaja vahendusel.

Kõik alkoholijoobes juhid tabati politsei igapäevase töö ja korraldatud reidide «Kõik puhuvad» käigus. Kolme päeva vältel tabati enim roolijoodikuti Tartumaalt - 30.

Komissar Punniski sõnul peaks selline olukord panema küll kõiki autojuhte järele mõtlema, et mis ometi sunnib inimesi nii ennasthukutavalt käituma.

«Olgem ausad, see, et politsei nii palju alkoholi tarvitanud juhte liiklusest kõrvaldas, säästis nii mõnegi juhi enda ja kaasliikleja elu ning tervise.»

Punnisk tõi illustreerimiseks näite, kuidas 29. juulil kella 15.09 ajal juhtus liiklusõnnetus Otepää linnas Kolga teel, kus joobes juht kaldus autoga vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastutuleva autoga ning kaks inimest said viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles