Nädalavahetusel võistlevad Luunjas Eesti tippratsanikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luunja Karikas 2010. Andrus Kallaste hobusel Opaal.
Luunja Karikas 2010. Andrus Kallaste hobusel Opaal. Foto: Ago Ruus


Eeloleval nädalavahetusel (30.-31 juuli) peetakse Tartumaal Luunja mõisapargis juba 31. järjestikust korda traditsioonilist ratsavõistlust Luunja Karikas.


Laupäeval kell 10 algavast sündmusest võtavad osa Eesti tippratsanikud eesotsas takistussõidu rahvuskoondise liikmetega.

Samuti saab publik näha ratsutamas erivajadustega lapsi ning võtta osa rahvalikust laadast ja vabaõhukontserdist ansambli JÄÄÄÄR esituses.


Lisaks kohalikele ratsanikele eesotsas Rein Pilli, Urmas Raagi, Gunnar Klettenbergi ja Tiit Kivisillaga võtavad võistlustest osa ka Venemaa käesoleva aasta meister Aleksander Belekhov ja Läti kõrgushüppekuulsus Dainis Ozols.

Kokku on võistluskavas kaheksa erinevat parkuuri kõrgusel kuni 135 sentimeetrit. Lisaks oma ala meistritele võtavad võistlusplatsil mõõtu ka juuniorid ning  noorsportlastest kombineeritud võistkonnad.


 Sündmus on külastajatele tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles