Grillsöe pakkimistehases puhkes taas põleng

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillbriketid ehk näide kuidas näeb välja grillimiseks valmis süsi
Grillbriketid ehk näide kuidas näeb välja grillimiseks valmis süsi Foto: Grillfest.ee

Jõgevamaal Pajusi vallas Nurga külas põles eile grillsöe pakkimise tehase juures söehunnik. Sarnane juhtum leidis selles tehases aset ka 28. juunil.

Lõuna-Eesti päästekeskuse kinnitusel saabus sel korral väljakutse 25. juulil kell 16.09. Päästjate saabumise ajal oli tuli levinud ka tõstukile, kuid töötajad suutsid suurema põlengu iseseisvalt summutada.

Ära hoiti tule levik viie meetri kaugusel asuvale tehasehoonele. Söehunnik kaevati lahti ning tulekahju kustutati kella 16.53 paiku.

Päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik lisas, et selles tehases grillsütt ei põletata, seda üksnes pakitakse. Tehase territooriumile tuuakse sütt ühe tonni mahutavates kottides.

Mõlema tulekahju puhul oli süttimispõhjus sama, vahendas Kiik menetlusinspektori sõnu. Grillsöe tootmispaigas ei jahutatud sütt piisavalt maha ning üksikud hõõguvad tükid süütasid söehunniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles