Toomas Asser teeb rektoraadis olulise muudatuse

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli rektoraat tegutseb peahoone teisel korrusel. Augustist täidab seal õppeprorektori vastutusrikast ametit Aune Valk (üleval), senine õppeprorektor Anneli Saro jätkab tööd aga teatriteaduse professorina.
Tartu ülikooli rektoraat tegutseb peahoone teisel korrusel. Augustist täidab seal õppeprorektori vastutusrikast ametit Aune Valk (üleval), senine õppeprorektor Anneli Saro jätkab tööd aga teatriteaduse professorina. Foto: Sille Annuk

Augusti esimesel päeval algab Tartu ülikooli uue rektori Toomas Asseri ametiaeg. Kui senistest prorektoritest kaks ehk teadusprorektor Kristjan Vassil ja arendusprorektor Erik Puura jätkavad oma tööd, siis õppeprorektori kohal vahetab Anneli Saro välja Aune Valk.

Tartu ülikooli uus rektor Toomas Asser on teinud rektoraadi koosseisus ühe muudatuse, kui senise õppeprorektori Anneli Saro vahetab välja Aune Valk. Teadusprorektor Kristjan Vassil ja arendusprorektor Erik Puura jätkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles